Everything about кога може да се направи тест за бременност

Wiki Article

Предимства: Надежден. Ако нивата на хормоните не съответстват на етапа на бременност, проследяващият Ви лекар може да назначи още тестове за да установи на какво се дължи разминаването.

Ако цветът остане непроменен – резултатът е отрицателен. При констатирането на промяна в него, това е знак, потвърждаващ, че сте бременна.

Тест с червено вино: Този домашен тест за бременност датира още от средновековието и е много точен.

За някои двойки наддаването на килограми през бременността, и особено за жените, е голям проблем. Но за много мъже си е цяло щастие.

Така наречената „златна среда". Това е най-благоприятният период за секс. Всички неприятни усещания изчезват, жената отново изпитва сексуално влечение към партньора.

Жената има някои от симптомите на бременност, като гадене, повръщане, болка или подуване на гърдите, но има и менструация. Или поне тя си мисли, че това е нейният месечен цикъл. Има случай, тази бременност протича без каквито и да е симптоми и може да стане много трудно диагностицирането й.

Изчакайте няколко секунди. При промяна в цвета на течността вероятно сте бременна, но ако няма промяна – резултатът е отрицателен.

Безплатен Пренатест Стандарт при комбинация с Джийн Сейф Комбиниран Риск

За details да Ви предложи по-добро изживяване и функционалност, този уебсайт използва технология "бисквитки".

посетете лекар, за да изключите аменорея и други здравословни проблеми.

Затова от страх да не му навредят много двойки съвсем се отказват от радостите на секса през този период.

Задължително трябва да посочите линк към като източник!

visit Недостатъци: някои видове показват резултати едва седмица след закъснението, някои марки имат find here висока цена

Това от една страна засилва приятните усещания от интимната близост, от друга - предизвиква повишена раздразнителност. Също така бременната жена изпитва потребност от тактилен контакт - ласки, прегръдки, масаж. Съприкосновението с любимия снема излишното напрежение, създава чувството за емоционален комфорт и безопасност.

Report this wiki page